קילו חומוס להשרות במים 24 שעות [עם חצי כפית סודה לשתייה]
לאחר 24 שעות
יש לטחון את החומוס במטחנה עם החומרים הר"מ
פיטרוזיליה
קוסבור
בצל+ שום
3 פרוסות לחם
שומשום
לאחר שהכול נטחן יחד
יש להוסיף תבלינים
מלח+פלפל שחור+חצי כוס מים+2 כפות שמן+ כפית זעטר
יש לערבב הכול יחדיו ולהשאיר כשעה ורק אז לתגן בשמן עמוק במכשיר לכדורי פלאפל
בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון
לאחר 24 שעות
יש לטחון את החומוס במטחנה עם החומרים הר"מ
פיטרוזיליה
קוסבור
בצל+ שום
3 פרוסות לחם
שומשום
לאחר שהכול נטחן יחד
יש להוסיף תבלינים
מלח+פלפל שחור+חצי כוס מים+2 כפות שמן+ כפית זעטר
יש לערבב הכול יחדיו ולהשאיר כשעה ורק אז לתגן בשמן עמוק במכשיר לכדורי פלאפל
בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה: